Voor woningcorporaties

Als woningcorporatie wilt u op een strategische wijze omgaan met uw bezit. Op de juiste momenten investeren en op efficiënte wijze onderhoud plegen. Voor dit vastgoedonderhoud hebt u een partner nodig die flexibel is. Op elke schaal, van appartementencomplex tot complete wijk. Hydro Schilderwerken ondersteunt u graag met buiten- en binnenschilderwerk. Wij zijn elke dag actief tussen de bewoners. Als woningcorporatie wilt u uw vastgoedonderhoud efficiënt uitvoeren, maar ook zeker zijn van de waardering en medewerking van uw huurders.

Schilderwerk op elke schaal

Het schilderen van uw woningbezit is een specialisme op zich. Enerzijds is schaalgrootte belangrijk. Met Hydro Schilderwerken kunnen we kleine en grote projecten uitvoeren met een korte doorlooptijd. Wij zijn bedreven in het voorbereiden en plannen van het schilderwerk, afgestemd op de totaalplanning van het vastgoedonderhoud. Wat het schilderwerk zelf betreft, kunnen we snelheid uitstekend combineren met kwaliteit. Wij voeren houtrotherstel zelf uit en met onze partners kunnen wij ook onderhoud aan de gevels plegen.

Brede dienstverlening

Hydro Schilderwerken is onderdeel van Hydro Groep. Hydro Groep bestaat uit verschillende ondernemingen welke allemaal haar eigen specialiteiten hebben als het gaat om vastgoedonderhoud.

Hydro Schilderwerken is een schildersbedrijf welke verschillende schildersdiensten aanbiedt. Zo zijn wij gespecialiseerd in alle schilderwerkzaamheden voor uw vastgoedproject. Daarnaast beheersen wij de nieuwste technieken als het gaat om houtrotherstelschilder-, spuit-, kit– en behangwerk.

Zo kunt u bij Hydro Schilderwerken terecht voor:

Direct contact opnemen

Hydro Cleaning is een reinigingsbedrijf met verschillende diensten. Het bedrijf heeft alle kennis en materieel in huis voor een specialistische reiniging voor uw vastgoedproject. Naast het reinigen kunnen de geveloppervlakken ook worden geconserveerd om deze waterafstotend te maken. Kunststof oppervlakken kunnen door Hydro Cleaning ook worden gereinigd en worden voorzien van een nieuwe beschermlaag.

Zo kunt u bij Hydro Cleaning terecht voor:

 • Gevelreiniging;
 • Dakreiniging;
 • Conserveren
 • Reinigen van beton;
 • Graffiti verwijderen;
 • Reinigen van damwanden of beplating;
 • Het verwijderen van verf of coatings;

Direct contact opnemen

Hydro Gevelwerken is een gevelrenovatiebedrijf welke gespecialiseerd is in het onderhoud van de buitenschil van uw bedrijfspand. Dit onderhoud kan variëren in het renoveren van uw voegwerk tot oplossingen voor constructieve problemen. Daarnaast is het bedrijf gespecialiseerd in metselwerkzaamheden zoals renovatie of nieuwbouw.

Zo kunt u bij Hydro Gevelwerken terecht voor:

Direct contact opnemen

Wij vormen de perfecte partner voor uw project.

Onze werkwijze

 • Hydro Schilderwerken voert indien de situatie daarom vraagt eerst een vrijblijvende inspectie uit om de situatie en conditie van het schilderwerk op te nemen. Onze deskundige medewerkers combineren deze gegevens om zo een goed advies en passende offerte uit te kunnen brengen.
 • Aan de hand van uw wensen en onze expertise maken wij een vrijblijvende uitgebreide offerte met hierin onze werkwijze, het type materiaal en een gespecificeerde kostencalculatie.
 • In overleg plannen wij met u een afspraak in om het betreffende schilderwerk door onze deskundige medewerkers uit te laten voeren.
 • Wanneer wij tijdens de werkzaamheden houtrot tegenkomen kunnen wij dit in overleg voor u herstellen.
 • Tijdens en na het schilderen besteden wij de grootste zorg voor uw omgeving. Zo zorgen wij ervoor dat alles netjes en schoon wordt achtergelaten en nemen wij onze benodigde materialen en eventuele afval weer mee.

Garanties

Alle werkzaamheden worden door ons bedrijf gegarandeerd vakkundig uitgevoerd; productgaranties worden door de onderscheiden fabrikanten/importeurs gedragen.

 • Wij geven 4 jaar garantie op het binnenschilderwerk;
 • Wij geven 2 jaar garantie op ons buitenschilderwerk aan de zonzijde en aan dakkapellen;
 • 3 jaar garantie op ons buitenschilderwerk aan de schaduwzijde.

De garantie is uitsluitend van toepassing op de kwaliteit van de door ons verrichte werkzaamheden en niet op schade aan of verval van het schilderwerk door andere oorzaken.

Uitstekende prijs- kwaliteitverhouding

Wij staan garant voor een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Doordat wij geheel onafhankelijk werken kunnen wij u voorzien van een scherp aanbod. Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan door middel van onderstaand formulier.

Onderhoudscontract

Wij reinigen ook uw gevels.