Het schilderen van uw gevel

De gevel van uw woning krijgt veel te verduren. De ergste vrieskou, stormachtig weer met harde regen of juist temperaturen van 30 graden met volle zon, de gevel beschermt uw woning tegen alle soorten weersomstandigheden. In ruil hiervoor vraagt uw gevel slechts één ding: goed onderhoud. Het schilderen van uw gevel kan daarbij helpen en biedt meerdere voordelen.

Voordelen van een geschilderde gevel

Het schilderen van uw gevel is een klus die ongeveer eens in de 6 à 10 jaar nodig is. De buitenmuur schilderen is belangrijk voor een goede uitstraling van uw woning, maar nog belangrijker is de beschermende functie. Verf voor uw gevel is waterdicht en UV-bestendig. Met een goede schilderlaag is uw gevel bestand tegen alle soorten weersomstandigheden. U verkleint het risico op vervelende vochtproblemen en verlengt de levensduur van uw gevel.

De gevel reinigen

De voorbereiding van een gevel schilderen is bijna net zo belangrijk als het schilderen zelf. Met een goede voorbereiding geniet je langer van het resultaat. Het is belangrijk dat de gevel goed schoon is zodat de verf zich goed aan het oppervlak kan hechten.  Ons reinigingsbedrijf Hydro Cleaning kan ervoor zorgen dat uw gevel grondig wordt gereinigd zonder eventuele beschadigingen.

Ons vakmanschap

Vakkundig schilderwerk is wat u van ons kan verwachten. Met veel aandacht voor de ondergrond, voorbereiding en materialen proberen het beste resultaat te leveren. Bij Hydro Schilderwerken kunt u terecht voor alle voorkomende schildertechnieken. Daarnaast werken wij met de beste materialen en denken eventueel met u mee over de kleur van de gevel om uw woning nog meer te accentueren.

Wij laten uw pand weer goed uit de verf komen.

Voorbereidingen

Voordat uw gevel geschilderd kan worden zullende de nodige voorbereidingen moeten worden getroffen:

  • Slechte voegen dienen te worden gerepareerd;
  • Gaatjes in de gevel dienen te worden gedicht;
  • Mossen en andere aanslag moet verwijdert zijn, het best kunt u de gevel reinigen;
  • De gevel moet stofvrij zijn.

Garanties

Alle werkzaamheden worden door ons bedrijf gegarandeerd vakkundig uitgevoerd; productgaranties worden door de onderscheiden fabrikanten/importeurs gedragen.

Daarnaast is er sprake van onderstaande garanties bij buitenschilderwerk:

  • Wij geven 2 jaar garantie op ons buitenschilderwerk aan de zonzijde en aan dakkapellen;
  • 3 jaar garantie op ons buitenschilderwerk aan de schaduwzijde.

De garantie is uitsluitend van toepassing op de kwaliteit van de door ons verrichte werkzaamheden en niet op schade aan of verval van het schilderwerk door andere oorzaken.

Uitstekende prijs- kwaliteitverhouding

Wij staan garant voor een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Doordat wij geheel onafhankelijk werken kunnen wij u voorzien van een scherp aanbod. Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan door middel van onderstaand formulier.

Voordat wij aan het project beginnen, is het belangrijk om te weten of hier een vergunning voor nodig is. Controleer dit van tevoren bij uw gemeente. In veel gevallen is een gevel schilderen vergunningsvrij, maar dit kan verschillen per gemeente. Bent u niet helemaal zeker? Dan helpen wij u graag hiermee verder.

Wij reinigen ook uw gevels.