Het schilderen van trap

De trap krijgt veel te verduren. Dag in dag uit lopen verschillende gezinsleden de trap op en af. Soms op sokken, soms met hakken aan. De ene keer voorzichtig, de volgende dag in hoog tempo. Door al deze belasting heeft de trap vaker een nieuwe verflaag nodig dan andere onderdelen in huis. Door uw trap te voorzien van een nieuwe verflaag geeft u de ruimte direct een nieuwe uitstraling.

Wij kiezen voor kwaliteit

Duurzame kwaliteit vinden wij heel belangrijk. Met de nadruk op duurzaam. Wij streven naar het gebruik van de beste materialen met een zo laag mogelijke belasting voor het milieu. Om onze kwaliteit te garanderen schilderen wij met de beste producten van onder andere Sikkens en Sigma Coatings. Dit geldt natuurlijk ook voor de trappen. De verfproducten worden per situatie zorgvuldig geselecteerd.

Kleuradvies

De sfeer van uw interieur kan sterk worden bepaald door het schilderwerk van uw trap. Hydro Schilderwerken weet wat kleur met een ruimte doet. Wilt u een ruime en luchtige kamer? Of juist knus en huiselijk? Uw trap is hier ook een belangrijk onderdeel van. Door de juiste combinatie van kleuren en effecten komt een ruimte geheel tot zijn recht. Precies zoals u het voor ogen hebt. Wij adviseren u hier graag over.

Ons vakmanschap

Vakkundig schilderwerk is wat u van ons kan verwachten. Met veel aandacht voor de ondergrond, voorbereiding en materialen proberen het beste resultaat te leveren. Bij Hydro Schilderwerken kunt u terecht voor alle voorkomende schildertechnieken. Daarnaast werken wij met de beste materialen en denken eventueel met u mee over de kleur van uw trap, de muren, houtwerk of plafonds.

Uw trap weer als nieuw met Hydro Schilderwerken.

Voorbereidingen & Verfkeuze

Wij doen er alles aan om perfect vakwerk te kunnen garanderen:

  • De werkplek wordt vakkundig afgeplakt voor een optimale bescherming van uw eigendommen;
  • Wij gebruiken binnenschilderwerk alleen oplossings- en geurarme verven waardoor de overlast voor minimaal is;

Garanties

Alle werkzaamheden worden door ons bedrijf gegarandeerd vakkundig uitgevoerd; productgaranties worden door de onderscheiden fabrikanten/importeurs gedragen.

Daarnaast is er sprake van 4 garantie op het binnenschilderwerk.

De garantie is uitsluitend van toepassing op de kwaliteit van de door ons verrichte werkzaamheden en niet op schade aan of verval van het schilderwerk door andere oorzaken.

Uitstekende prijs- kwaliteitverhouding

Wij staan garant voor een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Doordat wij geheel onafhankelijk werken kunnen wij u voorzien van een scherp aanbod. Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan door middel van onderstaand formulier.

Sinds 2001 zijn schilders verplicht om voor binnenschilderwerk een verf op waterbasis te gebruiken. Deze verf is milieuvriendelijker en tevens minder schadelijk voor uw gezondheid. Daarnaast is dit een geurarme verfsoort waardoor er een minimale overlast binnen uw omgeving.

Wij schilderen ook uw kozijnen.