Het witten van uw plafond

Een verkleurd plafond kan de uitstraling van uw interieur flink verpesten. U kijkt er iedere dag tegenaan en een mooi afgewerkte schilderlaag is dan ook essentieel voor een perfect interieur. Na verloop van tijd kan uw plafond namelijk gaan verkleuren en is het noodzakelijk om een keer per 4 of 5 jaar uw plafond te sauzen. Door uw plafond te voorzien van een verse schilderlaag laat u uw interieur weer stralen.

Wij kiezen voor kwaliteit

Duurzame kwaliteit vinden wij heel belangrijk. Met de nadruk op duurzaam. Wij streven naar het gebruik van de beste materialen met een zo laag mogelijke belasting voor het milieu. Om onze kwaliteit te garanderen schilderen wij met de beste producten van onder andere Sikkens en Sigma Coatings. Dit geldt natuurlijk ook voor het binnenschilderwerk. De verfproducten worden per situatie zorgvuldig geselecteerd.

Wanneer uw plafond witten?

Er zijn verschillende redenen waarom uw plafond opnieuw moet worden gesausd:

  • Door nicotine (rookaanslag);
  • Na lekkage;
  • Door gele vlekken;
  • Bladderen van de oude verflaag;

Duurzame kwaliteit vinden wij heel belangrijk. 

Voorbereidingen & Verfkeuze

Wij doen er alles aan om perfect vakwerk te kunnen garanderen:

  • De werkplek wordt vakkundig afgeplakt voor een optimale bescherming van uw eigendommen;
  • Wij gebruiken binnenschilderwerk alleen oplossings- en geurarme verven waardoor de overlast voor minimaal is;

Garanties

Alle werkzaamheden worden door ons bedrijf gegarandeerd vakkundig uitgevoerd; productgaranties worden door de onderscheiden fabrikanten/importeurs gedragen.

Daarnaast is er sprake van 4 garantie op het binnenschilderwerk.

De garantie is uitsluitend van toepassing op de kwaliteit van de door ons verrichte werkzaamheden en niet op schade aan of verval van het schilderwerk door andere oorzaken.

Traditioneel of spuiten?

Onze schilders kunnen uw muur sausen of spuiten. Beide technieken hebben hun voor- en nadelen:

  • Sauswerk is arbeidsintensiever dan spuitwerk, waardoor de prijzen iets hoger liggen:
  • Een voordeel van het laten sauzen van uw muur is dat dit automatisch zorgt voor een subtiele structuur. Hierdoor vallen eventuele oneffenheden op uw muur minder op;
  • Oneffenheden onder spuitwerk zijn goed zichtbaar;

Uitstekende prijs- kwaliteitverhouding

Wij staan garant voor een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Doordat wij geheel onafhankelijk werken kunnen wij u voorzien van een scherp aanbod. Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan door middel van onderstaand formulier.

Sinds 2001 zijn schilders verplicht om voor binnenschilderwerk een verf op waterbasis te gebruiken. Deze verf is milieuvriendelijker en tevens minder schadelijk voor uw gezondheid. Daarnaast is dit een geurarme verfsoort waardoor er een minimale overlast binnen uw omgeving.

Wij kunnen ook uw plafond spuiten.