Schilderen van metaal of staal

Voor het schilderen van staal is het van belang dat we gebruik maken van kwalitatief goede producten en dat we goed voorbereid en zorgvuldig te werk gaan. Staal wordt vaak buiten gebruikt, denk bijvoorbeeld aan een hekwerk of een stalen deur, en daarmee krijgt het vaak te maken met veranderende weersomstandigheden.

Uitstraling en levensduur

De laagdikte van de verf bepaalt de uiteindelijke levensduur. Buiten en in vochtige ruimtes verkrijgen we duurzame resultaten door voldoende verf aan te brengen. Scherpe kantjes, laspunten, hoeken en plaatsen waar vocht kan blijven staan, zijn kritische punten en krijgen dan bij voorkeur ook een extra laag roestwerende primer. Op deze plekken ontstaat namelijk als eerste roestvorming. Het uiteindelijke resultaat is dus afhankelijk van de aandacht die besteed wordt aan details. Voor buitentoepassingen brengen wij daarom minstens twee lagen aflak aan.

Verschillende metalen objecten

Verschillende metalen objecten kunnen door ons gelakt worden. Bij het lakken zullen wij de ondergrond eerst goed ontroesten indien dit nodig is en zal er een primer worden aangebracht.

Verschillende metalen objecten zijn door ons te schilderen:

  • Hekwerk;
  • Lampen;
  • Garagedeuren;
  • Poorten;

Garanties

Alle werkzaamheden worden door ons bedrijf gegarandeerd vakkundig uitgevoerd; productgaranties worden door de onderscheiden fabrikanten/importeurs gedragen.

Daarnaast is er sprake van onderstaande garanties bij buitenschilderwerk:

  • Wij geven 2 jaar garantie op ons buitenschilderwerk aan de zonzijde en aan dakkapellen;
  • 3 jaar garantie op ons buitenschilderwerk aan de schaduwzijde.

De garantie is uitsluitend van toepassing op de kwaliteit van de door ons verrichte werkzaamheden en niet op schade aan of verval van het schilderwerk door andere oorzaken.

Uitstekende prijs- kwaliteitverhouding

Wij staan garant voor een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Doordat wij geheel onafhankelijk werken kunnen wij u voorzien van een scherp aanbod. Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan door middel van onderstaand formulier.