Het schilderen van uw voordeur

Is uw voordeur toe een een opknapbeurt of wilt u tegen een andere kleur aankijken wanneer u de sleutel omdraait? Uw voordeur dient op een kwalitatieve manier beschermd te worden tegen de invloeden van buitenaf zoals regen, maar ook de hitte. Goed buitenschilderwerk is essentieel voor de bescherming van uw voordeur om bijvoorbeeld houtrot te voorkomen.

Uw voordeur verdient de nodige aandacht

Een voordeur is het visitekaartje van uw woning en vraagt om secuur werk en perfectie. Net zoals het schilderen van kozijnen is het van belang het houtwerk grondig na te lopen. Indien de verf bladdert is het noodzakelijk deze verflaag in zijn geheel te verwijderen en kleine beschadigingen worden herstelt. Voor het schilderen van uw voordeur gebruiken wij alkydverf waardoor uw voordeur het beste is beschermt tegen weersinvloeden.

Constatering van houtrot

Vaak komt het voor dat wij tijdens het schilderen houtrot constateren. Wij kunnen dit vakkundig voor u repareren zodat het bouwdeel weer jarenlang mee kan.Onze vakmannen zijn op de hoogte van de nieuwste reparatietechnieken. Na deze reparatie kan het hout op de gebruikelijke manier worden geschilderd en is het weer voor jaren beschermd. Voor meer informatie over houtrotherstel kunt u hier terecht.

Uw buitenschilder, ons vakmanschap

Vakkundig schilderwerk is wat u van ons kan verwachten. Met veel aandacht voor de ondergrond, voorbereiding en materialen proberen het beste resultaat te leveren. Daarnaast werken wij met hoogwaardige kwaliteitsproducten en denken eventueel met u mee over de kleurstelling van uw voordeur om deze nog meer te accentueren. Zo maken wij onder andere gebruik van de verven van Sigma.

Uw voordeur verdient de juiste aandacht.

Onze werkwijze

  • Hydro Schilderwerken voert indien de situatie daarom vraagt eerst een vrijblijvende inspectie uit om de situatie en conditie van het schilderwerk op te nemen. Onze deskundige medewerkers combineren deze gegevens om zo een goed advies en passende offerte uit te kunnen brengen.
  • Aan de hand van uw wensen en onze expertise maken wij een vrijblijvende uitgebreide offerte met hierin onze werkwijze, het type materiaal en een gespecificeerde kostencalculatie.
  • In overleg plannen wij met u een afspraak in om het betreffende schilderwerk door onze deskundige medewerkers uit te laten voeren.
  • Wanneer wij tijdens de werkzaamheden houtrot tegenkomen kunnen wij dit in overleg voor u herstellen.
  • Tijdens en na het schilderen besteden wij de grootste zorg voor uw omgeving. Zo zorgen wij ervoor dat alles netjes en schoon wordt achtergelaten en nemen wij onze benodigde materialen en eventuele afval weer mee.

Garanties

Alle werkzaamheden worden door ons bedrijf gegarandeerd vakkundig uitgevoerd; productgaranties worden door de onderscheiden fabrikanten/importeurs gedragen.

Daarnaast is er sprake van onderstaande garanties bij buitenschilderwerk:

  • Wij geven 2 jaar garantie op ons buitenschilderwerk aan de zonzijde en aan dakkapellen;
  • 3 jaar garantie op ons buitenschilderwerk aan de schaduwzijde.

De garantie is uitsluitend van toepassing op de kwaliteit van de door ons verrichte werkzaamheden en niet op schade aan of verval van het schilderwerk door andere oorzaken.

Uitstekende prijs- kwaliteitverhouding

Wij staan garant voor een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Doordat wij geheel onafhankelijk werken kunnen wij u voorzien van een scherp aanbod. Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan door middel van onderstaand formulier.

Door schilderwerk en onderhoud uit te voeren in hoge kwaliteit, worden de kosten voor schilderwerk voor u op termijn lager. Nadat wij uw woning hebben geschilderd kunnen wij inzichtelijk maken wat u de komende jaren aan onderhoud kunt verwachten. Wij bieden ook de mogelijkheid voor een onderhoudscontract. Op deze manier is uw schilderwerk bij ons in vertrouwde handen.

Meer over onderhoud.