Over Hydro Schilderwerken

Hydro Schilderwerken is een schildersbedrijf welke verschillende diensten aanbiedt. Wij werken met deskundige medewerkers met jarenlange ervaring en hebben alle professionele apparatuur en kennis in huis. Daarnaast beheersen wij de nieuwste technieken als het gaat om houtrotherstel, schilder-, spuit-, kit– en behangwerk. Natuurlijk kunnen wij u ook voorzien van advies als u twijfelt over de nieuwste trends.

Onze doelgroep varieert van particulieren, VvE beheerders, woningcorporaties tot het zakelijk segment. Wij zijn de ideale partij als het gaat om grondig en vakkundig onderhoud, herstelwerkzaamheden, transparantie en expertise. Een heldere communicatie en klanttevredenheid staan bij ons altijd hoog in het vaandel. Zo overleggen wij nauw met onze klanten om exact aan uw wensen te kunnen voldoen.

Onderdeel van Hydro Groep

Hydro Schilderwerken is onderdeel van Hydro Groep. Hydro Groep bestaat uit verschillende ondernemingen welke allemaal haar eigen specialiteiten hebben als het gaat om vastgoedonderhoud. Samen vormen deze ondernemingen Hydro Groep om zo een totale service aan te bieden met verschillende diensten. Een goede communicatie in grote projecten is essentieel. Het voordeel van Hydro Groep is dat wij u volledig kunnen ontzorgen en u maar één aanspreekpunt heeft.

Zo bieden wij een breed scala aan reinigingsdiensten aan, schilderwerkzaamheden, gevelrenovatie, voeg- en metselwerken.  Elke onderneming heeft haar eigen vakmensen en materieel en zijn volledig zelfvoorzienend. Kortom, wij zijn uw ideale partner voor uw project.

Samen vormen wij de perfecte partner voor uw project.

Hydro Groep bestaat uit verschillende ondernemingen welke allemaal haar eigen specialiteiten hebben als het gaat om vastgoedonderhoud. Samen vormen deze ondernemingen Hydro Groep voor een totale service in vastgoedonderhoud.

Hydro Gevelwerken is een gevelrenovatiebedrijf welke gespecialiseerd is in het onderhoud van de buitenschil van uw woning. Dit onderhoud kan variëren in het renoveren van uw voegwerk tot oplossingen voor constructieve problemen.

Hydro Cleaning is een specialistisch reinigingsbedrijf met verschillende diensten. Het bedrijf heeft alle kennis en materieel in huis voor een specialistische reiniging aan uw woning, bedrijfspand, vastgoedproject of appartementencomplex.

OnderhoudNL - Logo
Erkend-leerbedrijf-SBB