Het onderhouden van uw schilderwerk

Uw geveltimmerwerk dient op een kwalitatieve manier beschermd te worden tegen de invloeden van buitenaf zoals regen, maar ook de hitte. Goed buitenschilderwerk is essentieel voor de bescherming van uw woning. Het beschermt het hout tegen weersinvloeden om houtrot te voorkomen, en het zorgt ervoor dat er geen vocht uw woning binnendringt.

Onderhoudscontract schilderwerk

Met een onderhoudscontract voor uw schilderwerk zal uw woning eens in de 6 jaar volledig in de verf gezet worden en regelmatig onderhouden. Op deze manier is het schilderwerk van uw woning in goede handen en hoeft u nergens meer naar om te kijken. U hoeft dit schilderwerk niet in één keer te betalen; u kunt ervoor kiezen om gespreid te betalen. Je betaalt dan 6 jaar lang een vast bedrag per maand (onder voorbehoud van BTW wijzigingen).

Maatwerk onderhoudscontracten

Wij bieden naast particulieren ook onderhoudscontracten aan voor de volgende doelgroepen:

Uw buitenschilder, ons vakmanschap

Vakkundig schilderwerk is wat u van ons kan verwachten. Met veel aandacht voor de ondergrond, voorbereiding en materialen proberen het beste resultaat te leveren. Daarnaast werken wij met hoogwaardige kwaliteitsproducten en denken eventueel met u mee over de kleurstelling om uw woning nog meer te accentueren. Zo maken wij onder andere gebruik van de verven van Sigma.

Goed onderhoud betaalt zich terug.

Het onderhoudscontract

  • Het schilder abonnement is zowel voor particuliere als zakelijke klanten;
  • Binnen de 6 jaar kunt u jaarlijks één keer gebruik maken van een kleine onderhoudsbeurt. Hierbij kunnen kleine reparaties aan het schilderwerk worden gedaan;
  • Wij werken met een uitstekende kwaliteit verf van het merk Sigma, deze gaat gegarandeerd 6 jaar mee;
  • Stel dat het nodig is om toch eerder dan om de 6 jaar een uitgebreide schilderbeurt uit te voeren, dan is dit in overleg mogelijk;
  • Als u en uw buren een onderhoudscontract bij ons afnemen, krijgen jullie beiden een korting.

Garanties

Alle werkzaamheden worden door ons bedrijf gegarandeerd vakkundig uitgevoerd; productgaranties worden door de onderscheiden fabrikanten/importeurs gedragen.

Daarnaast is er sprake van onderstaande garanties bij buitenschilderwerk:

  • Wij geven 2 jaar garantie op ons buitenschilderwerk aan de zonzijde en aan dakkapellen;
  • 3 jaar garantie op ons buitenschilderwerk aan de schaduwzijde.

De garantie is uitsluitend van toepassing op de kwaliteit van de door ons verrichte werkzaamheden en niet op schade aan of verval van het schilderwerk door andere oorzaken.

Uitstekende prijs- kwaliteitverhouding

Wij staan garant voor een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Doordat wij geheel onafhankelijk werken kunnen wij u voorzien van een scherp aanbod. Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan door middel van onderstaand formulier.

Door schilderwerk en onderhoud uit te voeren in hoge kwaliteit, worden de kosten voor schilderwerk voor u op termijn lager. Nadat wij uw woning hebben geschilderd kunnen wij inzichtelijk maken wat u de komende jaren aan onderhoud kunt verwachten. Bij ons onderhoudscontract komen wij periodiek bij u langs om te controleren naar gebreken en of beschadigen. Deze werken wij vervolgens bij zodat uw houtwerk altijd in topconditie blijft.

Meer over onderhoud.