Het onderhouden van uw schilderwerk

Binnenschilderwerk is van groot belang voor de uitstraling van uw interieur. Ongeveer eens in de 7 jaar is het binnenschilderwerk toe aan een nieuwe laag verf. Daarentegen zijn kozijnen en deuren kwetsbare oppervlakken waardoor ze over het algemeen wat meer onderhoud nodig hebben. Onze schilders kunnen uw kozijnen en deuren er weer als nieuw uit laten zien zodat uw interieur weer straalt.

Vrijblijvend advies op locatie

De conditie van het huidige schilderwerk kan sterk verschillen. Dit wordt voornamelijk bepaald door de kwaliteit van het vorige schilderwerk, de staat van de ondergrond, hoeveel details het schilderwerk bevat en uiteraard uw wensen als klant. Deze factoren bepalen grotendeels de prijs voor de werkzaamheden. Onze deskundige medewerkers komen graag bij u langs op locatie om de situatie te bekijken en eventueel advies te geven.

Kleuradvies

De sfeer van uw interieur kan sterk worden bepaald door het schilderwerk. Hydro Schilderwerken weet wat kleur met een ruimte doet en zijn altijd op de hoogte van de laatste trends. Wilt u een ruime en luchtige kamer? Of juist knus en huiselijk? Door de juiste combinatie van kleuren en effecten komt een ruimte geheel tot zijn recht. Precies zoals u het voor ogen hebt. Wij adviseren u hier graag over.

Uw binnenschilder, ons vakmanschap

Vakkundig schilderwerk is wat u van ons kan verwachten. Met veel aandacht voor de ondergrond, voorbereiding en materialen proberen het beste resultaat te leveren. Daarnaast werken wij met hoogwaardige kwaliteitsproducten en denken eventueel met u mee over de kleurstelling van de kozijnen om uw woning nog meer te accentueren. Zo maken wij onder andere gebruik van de verven van Sigma.

Wij laten uw kozijnen weer goed uit de verf komen.

Onze werkwijze

  • Hydro Schilderwerken voert indien de situatie daarom vraagt eerst een vrijblijvende inspectie uit om de situatie en conditie van het schilderwerk op te nemen. Onze deskundige medewerkers combineren deze gegevens om zo een goed advies en passende offerte uit te kunnen brengen.
  • Aan de hand van uw wensen en onze expertise maken wij een vrijblijvende uitgebreide offerte met hierin onze werkwijze, het type materiaal en een gespecificeerde kostencalculatie.
  • In overleg plannen wij met u een afspraak in om het betreffende schilderwerk door onze deskundige medewerkers uit te laten voeren.
  • Tijdens en na het schilderen besteden wij de grootste zorg voor uw omgeving. Zo zorgen wij ervoor dat alles netjes en schoon wordt achtergelaten en nemen wij onze benodigde materialen en eventuele afval weer mee.

Garanties

  • Alle werkzaamheden worden door ons bedrijf gegarandeerd vakkundig uitgevoerd; productgaranties worden door de onderscheiden fabrikanten/importeurs gedragen.Daarnaast is er sprake van 4 garantie op het binnenschilderwerk.De garantie is uitsluitend van toepassing op de kwaliteit van de door ons verrichte werkzaamheden en niet op schade aan of verval van het schilderwerk door andere oorzaken.

Uitstekende prijs- kwaliteitverhouding

Wij staan garant voor een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Doordat wij geheel onafhankelijk werken kunnen wij u voorzien van een scherp aanbod. Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan door middel van onderstaand formulier.

Natuurlijk wilt u dat de verflaag op uw kozijnen zo lang mogelijk mooi blijft. Hier heeft u zelf invloed op door het schilderwerk goed te onderhouden. Zorg bijvoorbeeld voor goede ventilatie in uw woning. De vochtige en vervuilde lucht kan dan weg uit uw woning en wordt ververst door frisse lucht van buiten. Hierdoor voorkomt u dat vocht uw schilderwerk aantast. Goede ventilatie houdt in dat de lucht in uw woning constant ververst wordt. Laat de ventilatieroosters in uw ramen dus altijd openstaan, ook in de wintermaanden, of zorg voor een andere manier van luchtverversing.

Meer over onderhoud.