Buitenschilderwerk

Het buitenschilderwerk heeft twee belangrijke doeleinden voor uw pand, namelijk enerzijds de uitstraling en anderzijds het behoud hiervan. Om deze reden is vakkundig schilderwerk essentieel en dient dit met de juiste zorg te worden uitgevoerd. Daarnaast zijn er vaak meerdere werkzaamheden nodig om uw pand weer in perfecte staat te laten verkeren zoals: schilderen van de buitengevel, houtrotherstel en het schilderen van uw voordeur.

Schilderwerk vraagt om deskundigheid

Het schilderen van uw pand vraagt om veel kennis en aandacht. Ieder pand en elke soort ondergrond of houtrot is uniek en vereist een oplossing op maat. Kennis van de samenstelling van de ondergronden en de keuze van de juiste materialen zijn om deze reden van essentieel belang. Hydro Schilderwerken werkt met deskundige medewerkers met jarenlange ervaring en heeft alle professionele apparatuur en kennis in huis om het schilderwerk van uw woning of bedrijfspand weer als nieuw uit te laten zien.

De aspecten van buitenschilderwerk:

Meestal passen we een combinatie van onderstaande technieken toe, zodat uw schilderwerk technisch en optisch weer in nieuwstaat is.

Direct contact opnemen

Onze disciplines bij buitenschilderwerk

Wij laten uw woning of bedrijfspand weer stralen.

Onze werkwijze

  • Hydro Schilderwerken voert indien de situatie daarom vraagt eerst een vrijblijvende inspectie uit om de situatie en conditie van het schilderwerk op te nemen. Onze deskundige medewerkers combineren deze gegevens om zo een goed advies en passende offerte uit te kunnen brengen.
  • Aan de hand van uw wensen en onze expertise maken wij een vrijblijvende uitgebreide offerte met hierin onze werkwijze, het type materiaal en een gespecificeerde kostencalculatie.
  • In overleg plannen wij met u een afspraak in om het betreffende schilderwerk door onze deskundige medewerkers uit te laten voeren.
  • Wanneer wij tijdens de werkzaamheden houtrot tegenkomen kunnen wij dit in overleg voor u herstellen.
  • Tijdens en na het schilderen besteden wij de grootste zorg voor uw omgeving. Zo zorgen wij ervoor dat alles netjes en schoon wordt achtergelaten en nemen wij onze benodigde materialen en eventuele afval weer mee.

Garanties

Alle werkzaamheden worden door ons bedrijf gegarandeerd vakkundig uitgevoerd; productgaranties worden door de onderscheiden fabrikanten/importeurs gedragen.

Daarnaast is er sprake van onderstaande garanties bij buitenschilderwerk:

  • Wij geven 2 jaar garantie op ons buitenschilderwerk aan de zonzijde en aan dakkapellen;
  • 3 jaar garantie op ons buitenschilderwerk aan de schaduwzijde.

De garantie is uitsluitend van toepassing op de kwaliteit van de door ons verrichte werkzaamheden en niet op schade aan of verval van het schilderwerk door andere oorzaken.

Uitstekende prijs- kwaliteitverhouding

Wij staan garant voor een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Doordat wij geheel onafhankelijk werken kunnen wij u voorzien van een scherp aanbod. Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan door middel van onderstaand formulier.

Onderhoudscontract