Uw muren of plafonds laten spuiten

Het spuiten van latex muurverven op wanden en plafonds wordt door Hydro Schilderwerken gedaan door middel van Airless en Air-Assisted spuitapparatuur. Deze methodes zijn nevelarm. Onder regelbare druk zal de latex worden gespoten al of niet met persluchtondersteuning. Latex spuiten is op vrijwel iedere harde ondergrond mogelijk. Wij spuiten uitsluitend hoogwaardige milieuvriendelijke premium latexen op waterbasis.

Voordelen van spuiten

Traditioneel sauswerk is arbeidsintensiever dan spuitwerk, waardoor de prijzen iets hoger liggen. Dit scheelt in de meeste gevallen zo’n 20 tot 30% ten opzichte van het traditionele schilderwerk. Doordat latex spuiten sneller gaat heeft u minimale hinder van de werkzaamheden. Daarnaast wordt er bij het Airless spuiten van latex een hogere laagdikte aangebracht, dit zorgt voor een duurzaam, strak en egaal eindresultaat.

Kleuradvies

De sfeer van uw interieur kan sterk worden bepaald door het schilderwerk. Hydro Schilderwerken weet wat kleur met een ruimte doet. Wilt u een ruime en luchtige kamer? Of juist knus en huiselijk? Door de juiste combinatie van kleuren en effecten komt een ruimte geheel tot zijn recht. Precies zoals u het voor ogen hebt. Wij adviseren u hier graag over en zijn op de hoogte van de laatste trends. Van kleurgebruik tot het gebruik van speciale latex, zoals afwasbare latex.

Ons vakmanschap

Vakkundig spuitwerk is wat u van ons kan verwachten. Met veel aandacht voor de ondergrond, voorbereiding en materialen proberen het beste resultaat te leveren. Bij Hydro Schilderwerken kunt u terecht voor verschillende types spuitwerk. Daarnaast werken wij met de beste materialen en denken eventueel met u mee over de kleur van de muren, houtwerk of plafonds.

Vakkundig spuitwerk is wat u kunt verwachten. 

Natte slijtvastheid volgens DIN EN 13 300

  1.  Latex muurverven natte slijtage klasse 1 zijn schrobvast en zeer goed en grondig te reinigen. Deze worden door Voordelig Latex Spuiten vooral gebruikt in vochtige en openbare ruimtes waar zeer intensief gebruik van gemaakt word en de kans op vervuiling zeer groot is.
  2.  Latex muurverven natte slijtage klasse 2 zijn redelijk schrobvast en laten zich makkelijk reinigen. Deze zijn uitermate geschikt voor ruimtes welke intensief gebruikt worden met risico op vervuiling.
  3. Latex muurverven natte slijtage klasse 3 zijn wasvast. Deze zijn uitermate geschikt voor normale situaties. Latex natte slijtage klasse 3 is uitstekend geschikt voor plafonds, wanden en muren in ruimtes welke niet commercieel worden gebruikt. Voor een regulier huishouden is deze latex muurverf prima te gebruiken.

Alle natte slijtage klasse latex binnenmuurverf zijn leverbaar zijn in de volgende uitvoeringen: Mat, Zijdemat, Zijdeglans, Glans en Isolerend.

Garanties

Alle werkzaamheden worden door ons bedrijf gegarandeerd vakkundig uitgevoerd; productgaranties worden door de onderscheiden fabrikanten/importeurs gedragen.

Daarnaast is er sprake van 4 garantie op het binnenschilderwerk.

De garantie is uitsluitend van toepassing op de kwaliteit van de door ons verrichte werkzaamheden en niet op schade aan of verval van het schilderwerk door andere oorzaken.

Traditioneel of spuiten?

Onze schilders kunnen uw muur sausen of spuiten. Beide technieken hebben hun voor- en nadelen:

  • Sauswerk is arbeidsintensiever dan spuitwerk, waardoor de prijzen iets hoger liggen:
  • Een voordeel van het laten sauzen van uw muur is dat dit automatisch zorgt voor een subtiele structuur. Hierdoor vallen eventuele oneffenheden op uw muur minder op;
  • Oneffenheden onder spuitwerk zijn goed zichtbaar;

Uitstekende prijs- kwaliteitverhouding

Wij staan garant voor een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Doordat wij geheel onafhankelijk werken kunnen wij u voorzien van een scherp aanbod. Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan door middel van onderstaand formulier.

Sinds 2001 zijn schilders verplicht om voor binnenschilderwerk een latex op waterbasis te gebruiken. Deze latex is milieuvriendelijker en tevens minder schadelijk voor uw gezondheid. Daarnaast is dit een geurarme latexsoort waardoor er een minimale overlast binnen uw omgeving.

Wij reinigen ook uw gevels.